Соціальні мережі стали надзвичайно потужним інструментом для спілкування з людьми з усього світу, але водночас вони стали двосічним мечем, за допомогою якого можна отримувати коментарі та думки, про які краще б їх не читати. Але не хвилюйтеся, у нас є рішення.
Мистецтво блокування

Чи змогли б ви викреслити когось зі свого життя, щоб більше ніколи його не бачити? Це приблизно те, що дозволяють соціальні мережі за допомогою функцій блокування ; однак, якщо крайні заходи вам не до вподоби, і ви віддаєте перевагу чомусь більш політкоректному, що не привертає забагато уваги, ви потрапили в потрібне місце.
Як приховати пости у Facebook

Перше, що ви можете зробити, це приховати певних людей або публікації від появи у вашій стрічці. Канал — це головна сторінка, на якій каскадно з’являються всі дописи з ваших контактів і сторінок, за якими ви стежите, тому, заборонивши їх появу, ви перестанете їх бачити.
Важливо зауважити, що ця дія не є блокуванням, тому особа або Сторінка зможуть продовжувати переглядати ваші фотографії та публікації як зазвичай. Ви б просто виключили, що їхні публікації з’являтимуться кожного разу, коли ви відкриваєте Facebook. Втомилися від тих повідомлень зятя? Хочете змусити зникнути фанат вашої суперницької команди, який тільки сміється над вашими поразками? Кнопка відключення звуку вирішить не одну проблему.
Щоб виконати цю дію, у вас є три варіанти: ви можете приховати певний допис та уникати схожих дописів (відповідно до алгоритму Facebook), припинити перегляд дописів з цього облікового запису на 30 днів або назавжди ігнорувати цю людину чи обліковий запис, щоб більше ніколи не отримувати їхні дописи (але ви все одно залишитеся друзями у Facebook).
Щоб вибрати одну з цих опцій, вам просто потрібно натиснути на три крапки, які ви знайдете у верхньому правому куті публікації, і вибрати опцію, яка вам потрібна в цей момент.
Як я можу скасувати блокування?

Якщо ви приховали публікацію чи контакт, ви завжди можете скасувати зміни, щоб спробувати ще раз. Для цього вам потрібно буде отримати доступ до налаштувань розділу новин, натиснувши опцію, яку ви знайдете на головній сторінці Facebook у спадному меню у верхній правій стрілці.

заблокувати когось у Facebook
Якщо ваше терпіння вичерпалося, і ви хочете запобігти зв’язку з кимось або дізнаванню про вас через будь-які публікації, найрадикальнішим та найефективнішим рішенням є блокування цієї особи , щоб вона взагалі не могла з вами зв’язатися. Як і у випадку з попередніми варіантами, вам потрібно перейти до налаштувань облікового запису, потім до розділу «Конфіденційність» , а потім до розділу «Блокування» , щоб ввести ім’я контакту, якого ви хочете заблокувати.
ми зустрінемося знову

Зрештою, якщо ви хочете мирно розірвати дружбу, ви завжди можете вибрати опцію « видалити з друзів» . Ця опція не сповістить іншу людину про це, тому ви можете зробити це непомітно. Ви будете тим, хто буде винним, але принаймні ви перестанете мучити себе, бачачи, як їхнє розкішне та щасливе життя відбивається в їхніх постах. Ви перестали бути їхнім другом, але, можливо, ваші шляхи колись знову перетнуться, можливо, через простий тег мему.